ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, OT.12, 18863, Πέραμα
T : 2104000771
F : 2104000746
E : info@asps.gr
www.asps.gr

Η εταιρεία ASPS (ALTERNATIVE SPARE PARTS SEPARATORS) δραστηριοποιείται στην προμήθεια και κατασκευή εναλλακτικών ανταλλακτικών διαχωριστήρων λαδιού-πετρελαίου των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως ALFA LAVAL, WESTFALIA, MITSUBISHI, καθώς και στην επισκευή και πώληση ολόκληρων μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Η ASPS είναι μια κάθετη μονάδα, υποστηριζόμενη από το πλήρες μηχανουργείο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ οπότε έχει τον πλήρη έλεγχο για την ποιότητα εργασιών και τον χρόνο παράδοσης.

Όλα τα μηχανολογικά προϊόντα, καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές σύμφωνα με δοκιμές διεθνή αποδεκτών προτύπων, συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρία. Το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, αποδοτικότητας και υποστήριξης, διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλοι οι διαχωριστήρες που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμοι στην κατασκευαστική μονάδα μας, έχουν επισκευαστεί από πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα στο service διαχωριστήρων πλοίων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το δοκιμαστήριο μας έχουμε την δυνατότητα επισκευής οποιαδήποτε μονάδας διαχωριστήρα σε σύντομο χρονικό διάστημα. ‘Ολα τα επισκευασμένα μηχανήματα δοκιμάζονται στις εγκαταστάσεις μας παρουσία μηχανικού απεσταλμένου από τον πελάτη πριν την παράδοση

GR