ΒΑΣ. ΣΠΥΡΟΥ & ΥΙΟΙ ΟΕ – ERGOCOOL

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, 18863, Πέραμα

T : 210 4009488

F : 210 8543300

E : info@ergocool.gr

www.ergocool.gr

Η ERGOCOOL – Βασ. Σπύρου & Υιοί Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης και της ναυτιλίας, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει εξειδικευμένα και πλήρως επανδρωμένα τμήματα μελέτης – σχεδιασμού, κατασκευών, πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Αναλαμβάνει την μελέτη & κατασκευή ψυκτικών εγκαταστάσεων «turn key projects» όλων των ψυκτικών μέσων καθώς και θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Κατασκευάζει ψυκτικά συγκροτήματα συμπιεστών προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής. Παρέχει επίσης, στους πελάτες της όλη την γκάμα των απαραίτητων μηχανημάτων, υλικών και ανταλλακτικών μιας ψυκτικής εγκατάστασης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές έχοντας απευθείας συνεργασία με τα εργοστάσια του εξωτερικού και δεσμεύεται για το after sale service των προϊόντων που αντιπροσωπεύει.

Ο ιδρυτής της, Σπύρου Βασίλειος, ασχολείται με τον τομέα της ψύξης από το 1979 με πολυάριθμα επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό του. Η πολύτιμη γνώση που αποκτήθηκε από αυτή τη μακρόχρονη πορεία έχει διοχετευθεί με μεράκι και αποφασιστικότητα στην ERGOCOOL ενώ η τεχνογνωσία του προσωπικού, η διαρκής εκπαίδευση, το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο και η συνέπεια που τη χαρακτηρίζει καθιστούν την εταιρεία εγγυητή ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Οι νέες συνεργασίες που πραγματοποιεί έρχονται να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και να εδραιώσει την θέση της ERGOCOOL ως μία από τις πλέον αξιόπιστες στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης στην Ελλάδα.