ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ Ε.Π.Ε.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, OT.7, 18863, Πέραμα

T : 210 4179951

F : 210 4179950

E : info@startbatteries.gr

www.startbatteries.gr

Η Εταιρεία Χριστοδούλου Συσσωρευτές ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1991 στον Πειραιά έχoντας αρχικά ως κύριο αντικείμενο εργασιών τους Συσσωρευτές Βιομηχανικού Τύπου, έλξης και δικτύου. Η σημερινή εταιρική της μορφή είναι Ε.Π.Ε. με μετοχικό κεφάλαιο ΕΥΡΩ 150.000,00 και φέρει τον διακριτικό τίτλο «START».

Η σταδιακή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Εταιρείας, μας οδήγησε στον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων αυτής. ‘Ετσι, σήμερα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τον τομέα της ενέργειας.

Πιο συγκεκριμμένα, στον τομέα των Συσσωρευτών Έλξης (Traction), η Εταιρεία μας προμηθεύει εισαγωγείς και εμπόρους μηχανημάτων διακίνησης φορτίων, ηλεκτρικών οχημάτων, πλατφορμών εργασίας, μηχανημάτων καθαρισμού, καθώς επίσης και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, πετροχημικών, χρωμάτων, Logistics κ.α.

Στον τομέα των Συσσωρευτών Δικτύου (Stand-By) η Εταιρεία μας προμηθεύει κορυφαίες εταιρείες του δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και τις εταιρείες του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Η Εταιρεία μας επίσης εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ανορθωτές / φορτιστές για όλους τους τύπους των μπαταριών, αντιστροφείς / inverter DC/AC καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους.

Το υψηλό επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που η Εταιρεία μας παρέχει, διασφαλίζεται με τις συνεργασίες της με κορυφαίους διεθνείς Οίκους όπως :

Όμιλος Exide Technologies στον τομέα των συσσωρευτών,
Nuova Elettra , Zivan στον τομέα των φορτιστών και
Victron στον τομέα των φορτιστών και των inverter
Oldham μέλος του Ομίλου Enersys στον τομέα φορητών λαμπών ,μπαταριών και λοιπών υλικών ορυχείων

Η Εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο ISΟ 9001:2008 για την συναρμολόγηση, πώληση και επισκευή συσσωρευτών και φορτιστών.

Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στον Πειραιά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m2. Διαθέτει δε, υποκατάστημα σε επίσης ιδιόκτητο κτήριο στο ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού.

GR