ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Z-MECHANICS

Στοιχεία επικοινωνίας «ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, ΟΙΚ1105 – ΟΤ11, 18863, Πέραμα

T : 210 4325228

F : 210 4009073

M: 6977218484

E : tzarb@tee.gr, tech@zarboutis.com

S: www.zarboutis-turbo.gr

.

Στοιχεία επικοινωνίας «Z-MECHANICS – IKE»

ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, ΟΙΚ1105 – ΟΤ11, 18863, Πέραμα

T : 210 4325228

M: 6977218484

E : tech@zarboutis.comdimitris@z-mechanics.gr

S: www.zmechanics.gr 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Ζαρμπούτη το 1979 και είναι από της παλαιότερες εταιρείες στην Ελλάδα που ειδικεύεται στον τομέα των υπερπληρωτών diesel μηχανών πλοίων .

Η μακροχρόνια εξειδίκευση στην επισκευή υπερπληρωτών πλοίων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένη υψηλής ποιότητας, τεχνική υποστήριξη του υπερπληρωτή (Turbocharger), στην Ελλάδα.

Οι υπερπληρωτές είναι ζωτικής σημασίας για την απόδοση του κινητήρα κάθε πλοίου. Η εταιρεία μας, Z-Mechanics, παρακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές σχετικά με τους υπερπληρωτές και είναι πολύ αξιόπιστη στον τομέα. Η διαδικασία υπερπλήρωσης σημαίνει ότι μεγαλύτερη ποσότητα καυσίμου μπορεί να αναμιχθεί με τη μεγαλύτερη ποσότητα αέρα σε συγκεκριμένο χώρο καύσης, επιτρέποντας την απελευθέρωση περισσότερης ενέργειας που παράγει υψηλότερη ισχύ.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για κινητήρες ντίζελ με μεγαλύτερη απόδοση, δημιούργησαν την ανάγκη για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε μέσω της τεχνικής κατάρτισης των τεχνικών μας αλλά και τις επενδύσεις σε σύγχρονη τεχνολογία. Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Τεχνικές όπως η αναγόμωση (laser cladding) μπορούν να κάνουν έναν δυσλειτουργικό υπερπληρωτή να λειτουργεί σαν καινούργιος, με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η παραγωγική μας διαδικασία περιλαμβάνει:

  1. LASER CLADDING – Αναγόμωση
  2. CNC & Αυτόματη φρέζα 5 αξόνων
  3. Ρεκτιφιέ / Grinding
  4. Καθαρισμός με Υπέρηχους
  5. Ζυγοστάθμιση
  6. Ποιοτικός έλεγχος
  7. Τεχνική Υποστήριξη προς τους πελάτες μας

 

Παρέχουμε επίσης:

  • Ολοκληρωμένη επισκευή σχεδόν όλων των υπερτροφοδοτών ( ABB MAN MISTSUBISHI IHI KBB )
  • Αποστολή έμπειρου τεχνικού όπου είναι αναγκαίο
  • Αποστολή ανταλλακτικών σχεδόν σε όλα μέρη του κόσμου όπου είναι δυνατόν και επιτρέπουν οι μεταφορικές εταιρείες / κανονισμοί.
GR